Paras liittymä älypuhelimeen 2022

Viimeksi päivitetty: 7.9.2022

Paras puhelinliittymä 2022 on uusi Moi Mobiili 5 g liittymä.

Moi Mobiili on uudehko operaattori Suomessa joka tarjoaa sinulle edullisesti niin monta puhelinliittymää kuin tarvitset. Sen sijaan että häsläät jokaisen liittymän kanssa erikseen, voit jakaa datan liittymiesi kesken – täydellinen esim. perheelle!

4g liittymä vain 9,00 € per kuukausi

Moi Mobiilin paras puhelinliittymä käyttää DNA:n 4G LTE -verkkoa joka kattaa yli 90 % suomalaisista. Tällä hetkellä 4g on paras ja nopein mobiiliverkko joka on saatavilla Suomessa. Moi Mobiilin liittymä on maksiminopeudeltaan 100 Mt per sekunti. Lue lisää 4g teknologiasta Wikipediassa.

Paras puhelinliittymä on Moi Mobiili 4g

Miksi Moi on paras puhelinliittymä?

  • Saat supernopean (100 mt/sekunti) 4g liittymän,
  • Hinta vain 9,00 € per kuukausi,
  • Sinun ei tarvitse sitoutua määräaikaiseen sopimukseen,
  • Voit liittää koko perheesi yhteen Moi -tiliin (helppo hallinnoida),
  • Laskutus tapahtuu automaattisesti pankkikortiltasi (ei turhia laskuja),
  • Voit käyttää liittymiä kännyköissä, mokkuloissa, riistakameroissa jne.,
  • ”Mun Moi” -palvelu josta voit tarkastella tilastoja ja ostaa esim. lisää dataa.

Paras puhelinliittymä sisältää 6 gt dataa

Moi Mobiilin liittymä sisältää aina 6 gt dataa per kuukausi. Voit ostaa lisää dataa mikäli tiedät että tulet käyttämään enemmän. Tällöin hinta on 1,5 € per alkava gigatavu tai vaihtoehtoisesti 12 € per kuukausi per liittymä niin saat rajattoman datan käyttöösi.

Vinkki: voit katsoa puhelimesi asetuksista kuinka paljon dataa olet käyttänyt tässä kuussa. Maksatko turhaan rajattomasta jos käytät vain muutaman gigan kuukaudessa?

Suurten operaattoreiden liitymät ovat noin 25 €/kk

Suomen suurimat operaattorit, eli DNA, Telia, Elisa ja Tele Finland, tarjoavat 4g liittymän rajattomalla datalla noin 25 euron kuukausihintaan. Tämä sisältää rajattomasti netin käyttöä, puheluita ja tekstareita.

Itse en ainakaan kovin usein soita puheluita tai lähetä tekstareita. Käytän Whatsappia ja Facebook Messengeriä kommunikointiin – ja nämähän käyttävät nettiä. Uskon että moni muukin selviäisi pienemmällä liittymän kuukausilaskulla jos vaihtaisi rajalliseen määrään dataa.

Puhelut Moi Mobiilin liittymässä

Tarvittaessa voit liittää Moi -liittymään rajattomasti puheaikaa hintaan 10 euroa/liittymä/kuukausi, eli kokonaishinta olisi tällöin 16 euroa/kk. Muuten maksat puheluista käytön mukaan 0,055 euroa/minuutti – eli noin 3 euroa per tunti.

Hinta on sama tekstiviesteille eli 0,055 euroa/viesti.

Miten tilaan Moi -puhelinliittymän?

Kaikki tapahtuu helposti ja nopeasti netin kautta.

Vieraile Moi Mobiilin nettisivuilla ja tee tilaus. He toimittavat tilaamasi liittymät postissa muutaman päivän kuluessa. Moi Mobiilin porukka huolehtii myös numeronsiirroista puolestasi ja laskutus tapahtuu automaattisesti pankkikortilta kuukausittain.

Sampsa Vainio

Moro! Mun nimi on Sampsa, ja ylläpidän tätä sivustoa. Olen ammatiltani yrittäjä - toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina asiakkailleni. Tämän lisäksi pyöritän noin 25 eri sivustoa, liittyen omiin kiinnostuksiini, joilla pyrin tienaamaan rahaa netistä. Ota minuun yhteyttä jos sinulla on palautetta tai jos haluaisit että edustaisin sinunkin tuotteita sivustolla.