Parhaat lainat 2022

Viimeksi päivitetty: 7.9.2022

Tältä sivulta löydät parhaat lainat!

Tuliko yllättäviä kuluja? Tarvitsetko lainaa pikaisesti? Tältä sivulta löydät mielestäni parhaat lainat vuonna 2022.

Lainatarjoukset

Tässä ovat minun mielestäni parhaat lainatarjoukset vuonna 2017.

Suomilimiitti – jopa 1 000 € laina ilman kuluja

Suomilimiitti on niin sanottu tililuotto (tunnetaan myös sanoilla luottotili, joustoluotto sekä jatkuva luotto), mikä tarkoittaa että laina on kuten luottokortti netissä. Teet lainahakemuksen vain kerran ja sen jälkeen voit nostaa luottotililtä rahaa tarpeesi mukaan – eikä kuten pikavipissä, jossa joudut tekemään uuden lainahakemuksen joka kerta kun tarvitset rahaa.

Lainahakemuksen käsittelyssä menee parhaimmassa tapauksessa vain muutama minuutti ja pisimillään joudut odottamaan seuraavaan arkipäivään saadaksesi luottopäätöksen. Saatuasi positiivisen päätöksen, voit heti nostaa rahaa pankkitilillesi.

Avatessasi 2 000 euron luottotilin Suomilimiittiin, voit nostaa jopa 1 000 euroa täysin ilman kuluja (mikäli olet uusi asiakas heille). He tarjoavat myös kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa – eli kuukausia jolloin sinun ei tarvitse maksaa korkoa tai muita kuluja.

Lue lisää ja hae lainaa

Eurolimiitti – jopa 500 € laina ilman kuluja

Eurolimiitti tarjoaa 3000 euron jatkuvan luoton (VIP-asiakkaille 4000 euroa) käyttöösi, josta voit tehdä nostoja pankkitilillesi (esim. 10 euroa kerrallaan) aina kun tarvitset rahaa.

Uutena asiakkaana saat nyt ensimmäisen nostosi ilman kuluja aina 500 euroon asti. Muutoin he veloittavat 15 % nostopalkkion jokaisesta nostosta, eli 1000 euron nostolle se tarkoittaa 150 euroa.

Lisäksi, jos hoidat raha-asiasi hyvin heidän kanssaan (maksat laskut aina ajallaan), voit saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa! Tämä tarkoittaa joustavuutta takaisinmaksuun.

Lue lisää ja hae lainaa

Ferratum – jopa 300 € laina ilman kuluja

Ferratum on näistä kolmesta lainapalvelusta kaikista joustavin, sillä heidän kauttaan voit hakea sekä joustoluottoa (aina 2000 euroon asti) että kertalainaa (50 – 300 euroa). Ferratum Joustava on jatkuva luottosopimus josta voit tehdä nostoja silloin kun itse haluat. Ferratum Koroton on täysin koroton ja kulutun7-30 päivän kertalaina uusille asiakkaille.

Hinta-esimerkki lainatessa 2000 euroa Ferratumilta: nostopalkkio 7,5 % ja vuosikorko 216,20 % = maksat takaisin 3534,01 euroa mikäli nostat 2000 euroa kerralla ja maksat sen takaisin 12 kuukauden aikana yhtä suurissa erissä (noin 300 euroa kuukaudessa).

Lue lisää ja hae lainaa

Parhaat lainat vuonna 2021?

Pikalaina voi auttaa sinua selviämään lyhyellä aikavälillä, esim. seuraavaan palkkapäivään asti, mutta se ei ole hyvä vaihtehto pitkällä aikavälillä. Pikalainat tai niin sanotut kulutusluotot ovat suosittu vaihtoehto äkillisten ja yllättävien kulujen kattamiseen.

Kuten luottokortit, nämä ovat vakuudettomia lainoja – eli sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi vakuudeksi. Lainan saaminen riippuu täysin sinun tuloista, menoista ja siitä miten olet aikaisemmin hoitanut taloutesi.

Miten lainaaminen tapahtuu?

Vertaa lainafirmoja alla ja päätä mistä haluat hakea lainaa. Siirry sitten lainafirman kotisivuille ja täytä hakemus. Valitset ensin haluamasi summan, täytät omat tietosi ja sen jälkeen tunnistaudut pankkitunnuksilla.

Useimmiten saat lainapäätöksen jo muutaman minuutin kuluessa, varsinkin jos teet hakemuksen arkena. Viikonloppuisin voi olla että joudut odottamaan seuraavaan arkipäivään saakka.

Mikäli hakemuksesi hyväksytään, siirtää lainapalvelu rahat tilillesi jopa 15 minuutin sisällä.

Sampsa Vainio

Moro! Mun nimi on Sampsa, ja ylläpidän tätä sivustoa. Olen ammatiltani yrittäjä - toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina asiakkailleni. Tämän lisäksi pyöritän noin 25 eri sivustoa, liittyen omiin kiinnostuksiini, joilla pyrin tienaamaan rahaa netistä. Ota minuun yhteyttä jos sinulla on palautetta tai jos haluaisit että edustaisin sinunkin tuotteita sivustolla.