Paras kaasugrilli 2022

Viimeksi päivitetty: 7.9.2022

Mikä on paras kaasugrilli merkki?

Grillikausi lähestyy ja on aika raahata esiin se vanha ruostunut kaasugrilli varastosta… vai olisiko tänä vuonna aika päivittää uuteen malliin ja tehdä naapurit kateellisiksi? Aloita grillikausi tyylillä tänä kesänä!

Tässä ovat parhaat kaasugrillit 2022

Kaasulla grillaaminen on sekä helppoa että nopeaa. Grilli ei vaadi lainkaan esivalmisteluja eikä sinun tarvitse odottaa hiilten lämpeämistä aloittaaksesi. Kun on tullut aika hankkia uusi grilli, tulee sinun tietää että parhaat kaasugrillit löytyvät Grillikauppa.com verkkokaupasta.

Olen tänä vuonna valinnut parhaaksi kaasugrilli merkiksi Grillikaupan edustaman Koben. Merkki tarjoaa todella laadukkaita grillejä järkihintaan. Merkki ei ole halpa, mutta ei myöskään kalliimmasta päästä – arvostelujen perusteella hinta-laatusuhde vaikuttaisi olevan juuri oikea perusgrillaajalle.

#1 Kaasugrilli Kobe – 6 poltinta

 • Iso grillausala 6 polttimella (tehoa 24 kW),
 • tyylikäs musta viimeistely,
 • lasikansi – voit ihailla herkkuja ilman kannen avaamista,
 • sivukeitin jolla voit keittää vaikkapa perunat samalla kun grillaat.

Tarkista hinta verkkokaupasta

#2 Kaasugrilli Kobe – 4 poltinta

 • Sama malli kuin yllä, mutta 4 polttimella,
 • isot kaapit grillin alla johon saat varusteet talteen,
 • lasikansi ja lämpömittari,
 • sivukeitin oikealla puolella.

Tarkista hinta verkkokaupasta

#3 Kaasugrilli Kobe – 3 poltinta

 • Tyylikäs punainen viimeistely,
 • 3 poltinta – tehoa yhteensä 9 kW,
 • tukeva tuplakansi jossa lämpömittari,
 • liikuttamista helpottavat pyörät alla.

Tarkista hinta verkkokaupasta

Mitä miettiä kaasugrilliä valitessa?

Kaasugrillin valinta voi tuntua vaikealta koska kaupassa voi olla kymmeniä erilaisia malleja esillä. Hyvä kaasugrilli kestää useamman vuoden, varsinkin kun panostat sen puhdistamiseen ja säilytät sitä sisällä talven yli.

Tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat grillin valintaan ovat:

 1. Kuinka monelle hengelle grillaat?
 2. Pysyykö grilli aina samassa paikassa vai siirteletkö sitä?
 3. Tarvitsetko sivukeittimen (jolla keittää esim. perunat)?
 4. Onko sinulla tarvetta säilyttää varusteita grillin yhteydessä?
 5. Minkälaisen takuun valmistaja/jälleenmyyjä tarjoaa grillille?

Polttimien määrä. Mitä suurempi grillausala, sitä enemmän grillissä tulee olla polttimia, muuten teho ei riitä lämmittämään koko grilliä. Mitä suuremmalle porukalle valmistat ruokaa kerralla, sitä enemmän polttimia tarvitset. Pidä myös mielessä että mitä enemmän grillissä on polttimia, sitä monipuolisempia ruokia voit valmistaa samanaikaisesti.

Grillausalan koko. Jos kokkaat isolle perheelle tai kaveriporukalle tarvitset suuren grillausalan (ja monta poltinta). Jos taas grillaat itsellesi ja kumppanillesi, riittää luultavasti pienempi grillausala ja 2-3 poltinta. Muista että suuri grillausala tuo myös monipuolisuutta; voit lämmittää ruokia epäsuorassa lämmössä jne.

Tuplakansi. Mitä tukevampi ja paksumpi kansi grillissä on, sitä paremmin se säilyttää lämmöt sisällään ja ruokasi valmistuu nopeammin. Harkitse grillin hankkimista jossa on lasikansi, näin näet miten ruokasi valmistuu ilman että päästät lämpöjä pihalle.

Sampsa Vainio

Moro! Mun nimi on Sampsa, ja ylläpidän tätä sivustoa. Olen ammatiltani yrittäjä - toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina asiakkailleni. Tämän lisäksi pyöritän noin 25 eri sivustoa, liittyen omiin kiinnostuksiini, joilla pyrin tienaamaan rahaa netistä. Ota minuun yhteyttä jos sinulla on palautetta tai jos haluaisit että edustaisin sinunkin tuotteita sivustolla.