Paras halkomakone 2022

Viimeksi päivitetty: 26.1.2022

Kyllästynyt klapien pilkkomiseen kirveellä? Hanki klapikone kotikäyttöön, ammattikäyttöön tai mökille

Paras halkomakone (tunnetaan myös nimellä klapikone tai klapisirkkeli) sinulle riippuu täysin tarpeistasi; kuinka usein käytät sitä, kuinka paljon puita sinun täytyy pilkkoa ja kuinka suuria pilkottavat pöllit ovat.

Timco HLS10T
Timco HLS12T
Timco HLS15T
Timco HLS7T

Halkomakone – miten valitsen parhaan?

Parhaan halkomakoneen löytäminen vaatii sen että mietit tarkaan omaa käyttötarkoistusta:

  • kuinka suuria klapeja sinun tulee pilkkoa koneella?
  • kuinka paljon klapeja sinun tulee pilkkoa?
  • mihin tulet sijoittamaan koneen?
  • käytätkö konetta omaan tarpeeseen vai tuleeko se ammattikäyttöön?

Miksi hankkia halkomakone?

Tarvitset polttopuita. Sinulla on käytännössä 3 vaihtoehtoa: voit ostaa polttopuut valmiiksi sopivan kokoisina klapeina, hakata pöllit sopvaan kokoon kirveellä tai hankkia klapikoneen ja pilkkoa pöllit sen avulla.

Suurin syy halkomakoneen hankintaan on se että kone helpottaa työtäsi ja että sinä säästät aikaa. Verrattuna esim. kirveen käyttöön, halkomakone ei vaadi lainkaan fyysistä rasitusta jotta klapeja syntyy. Pöllien pilkkominen sujuu myös nopeammin kun käytät halkomakonetta – eli sinulle jää enemmän aikaa muuhun.

Paras klapikone ammattikäyttöön

Ammattikäyttöön tarvitset suurehkon ja tehokkaan klapikoneen jolla voit nopeasti pilkkoa suuria määriä klapeja ja tarvittaessa halkoa isojakin pöllejä.

Paras klapikone kotikäyttöön

Kotikäyttöön kannattaa hankkia pieni, näppärä ja suhteellisen kevyt kone jota voit liikutella tarpeen mukaan. Pidä myös mielessä että polttomoottorilla varustettua klapikonetta et voit käyttää suljetussa tilassa (esim. autotallissa).

Paras klapikone mökille

Tähän tulee tekstiä pian.

Paras giljotiini klapikone

Tähän tulee tekstiä pian.

Sivua päivitetään…

Sampsa Vainio

Moro! Mun nimi on Sampsa, ja ylläpidän tätä sivustoa. Olen ammatiltani yrittäjä - toimin digitaalisen markkinoinnin konsulttina asiakkailleni. Tämän lisäksi pyöritän noin 25 eri sivustoa, liittyen omiin kiinnostuksiini, joilla pyrin tienaamaan rahaa netistä. Ota minuun yhteyttä jos sinulla on palautetta tai jos haluaisit että edustaisin sinunkin tuotteita sivustolla.